I. INTRODUCERE

I.1. Site-ul www.gramabutangaz.ro este proprietatea SC GRAMA BUTANGAZ SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.gramabutangaz.ro.
Accesul si utilizarea site-ului www.gramabutangaz.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
I.2. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor care au împlinit 18 ani.
I.3. Gramabutangaz.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului si a paginii de „Termeni si conditii” sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

II. DATELE DE IDENTIFICARE ALE COMERCIANTULUI

II.1. S.C. GRAMA BUTANGAZ S.R.L. , cu sediul în Piatra Neamt, str. Solidaritatii, nr. 5 jud Neamt, înregistrată la Registrul Comerțului, sub nr. 27/552/2005, CIF RO17396814.
II.2. Datele noastre de contact sunt: Savinesti, str. Chimiei, jud. Neamt
Tel: 0753.776.677 / 0748.773.377
E-mail: comenzi@gramabutangaz.ro

III. REGULI GENERALE

Administratorul site-ului declara urmatoarele:
• va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
• va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a site-ului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre UTILIZATORI, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
• pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, GRAMA BUTANGAZ SRL poate modifica conditiile si termenii de utilizare fara un anunt prealabil.

IV. MODALITĂȚI DE ACHIZITIONARE A PRODUSELOR. COMANDA

IV.1. Puteti comanda produsele noastre fie online, prin formularul de comanda online, fie prin call centerul companiei la numerele 0753.776.677 / 0748.773.377 de luni pana vineri de la 8-17 si sambata de la 10-14.
IV.2. Mentionam faptul ca la plasarea comenzii online, aceasta va fi considerata finalizata dupa ce veti primi confirmarea telefonica de la unul dintre operatorii.
IV.3. Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Pentru persoanele juridice se emite factura fiscala, cat si bon fiscal pentru persoanele juridice si fizice, conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si GRAMA BUTANGAZ SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca GRAMA BUTANGAZ SRL se obliga sa livreze produsele comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

V. LIVRAREA PRODUSELOR

V.1 . Comenzile facute pe site, sau la dispeceratul nostru, vor fi onorate in maximum 180 de minute (de la finalizarea comenzii) in zilele de luni – vineri, orele 8 -17 si sambata orele 9-14, la domiciliul clientului.
V.2. In cazul in care termenul de 180 de minute nu poate fi onorat de catre GRAMA BUTANGAZ SRL, cumparatorul va fi informat de aceasta intarziere prin email sau telefonic.

VI. MODALITATI DE LIVRARE A PRODUSELOR:

Momentan LIVRARI LOCALE (jud. Neamt).

VII. GARANTIA

VII.1. Returnarea buteliei este acceptata doar daca aceasta prezinta defecte. In acest caz clientul poate opta pentru inlocuirea buteliei defecte cu alta noua, in conditiile legii in termen de maxim 6 luni de la achizitionare sau returnarea banilor.
VII.2. In situatia returnarii buteliei, consumatorul are obligatia prezentarii bonului fiscal pe care l-a primit la achizitionarea incarcaturii G.P.L.
VII.3. Ne rezervam dreptul să refuzam orice retur atata timp cat butelia este buna si in stare de functionare

VII. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

VII.1. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.gramabutangaz.ro sunt protejate in conditiile Regulamentului European 2016/679. www.gramabutangaz.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti, exceptând partenerii sai agreati.
VII.2. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul.
VII.3. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Gramabutangaz.ro in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Gramabutangaz.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse, promotii, concursuri desfasurate în viitor de catre Gramabutangaz.ro si de partenerii sai agreati.
VII.4. Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre comerciale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea. Mai jos gasiti o parte din drepturile pe care le aveti:
Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor personale;
Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
Dreptul la stergerea datelor – puteti obtine stergerea datelor;
Va puteti exercita aceste drepturi, prin transmiterea unei solicitari la sediul nostru din Piatra Neamt, str. Solidaritatii, nr. 5, prin e-mail la office@gramabutangaz.ro , ori telefonic la numerele 0753.776.677 / 0748.773.377

IX. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

SC GRAMA BUTANGAZ SRL nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre SC GRAMA BUTANGAZ SRL.

X. EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si sunteti de acord cu faptul că utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Gramabutangaz.ro este exonerat in mod expres pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale, care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului.

Call Now ButtonCOMANDA TELEFONICA